Hur vi arbetar och varför DriveClean

Hej, jag heter Pontus Bergström och är grundare och ägare av DriveClean. Intresset av motorer och bilar har finnits i hela mitt liv. Har arbetat med lackkorrigering och recond i över 10 år. Utför våtslipning och keramiska behandlingar och special behandling för strålkastare med ceramisk couting eller skyddsfilm.  Allt arbete sker med noggrannhet och som ett hantverk. 

Just bil vård är ett hantverk och vi arbetar efter en process som gör skillnad för din bil.

Vi  har också sedan flera år tillbaks arbetat och testat olika varumärken på just bildvård. Arbetar just nu mycket Sonax proffs serie. 12 månaders konserveringen heter paint protector och är tyflonbaserad.

Sen finns det olika grader utav keramiska lacksydd som använder mig av beroende på hur långt och slitstarkt skydd kunden vill ha. Låt oss titta på just din bil så rekommenderar jag en bra lösning och medel för bästa resultat.

Vi utför allt inom bilvård och rekonditionering, från att handtvätta din bil till avancerade poleringsjobb, lackskydd, lackförsegling, skinnbehandling samt sanering, både ut och invändigt.

Att ha en ren bil ger förutom ökad livslängd på bilen även en härlig känsla av välbehag. Se därför till att sköta om bilen regelbundet både utvändigt och invändigt. Passa på att lämna in bilen på rekond i samband med din årliga service på bilen. Välj den omsorgsnivå som du tycker bilen förtjänar och kassan är nöjd med.

Din bil är bara ny en gång, men genom att använda dig av våra tjänster kan den se ny och fräsch ut under en lång tid framåt. Öka livslängden och underlätta den dagliga skötseln av bilen genom att skydda den med vår lackkonservering, glasbehandling, fälgbehandling och textil- & läderskydd.

Kom ihåg att en välvårdad bil får längre livslängd och ett högre andrahandsvärde.
Den blir helt enkelt mer ekonomisk att äga. Håll med om att en snygg och fräsch bil dessutom är roligare att köra.

Idag finns det ingen enhetlig branschstandard om vad t.ex. en helrekonditionering innebär eller hur noggrant en bil ska poleras. Därför berättar jag gärna för dig hur vi arbetar och vilket innehåll våra tjänster har. Varmt välkommen till Driveclean.

PSX_20160121_105324_resized.jpg