Stenskottsfilm

Vi erbjuder professionell hjälp med stenskottsfilm för att skydda din bil från oönskade repor och skador. Vår stenskottsfilm är av hög kvalitet och utformad för att ge en osynlig, stark barriär mot stenskott, grus och andra vägskador.

Med vårt erfarna team kan du vara säker på att stenskottsfilmens applicering sker med precision och omsorg. Vi tar hänsyn till bilens specifika ytor och konturer för att säkerställa att varje del täcks optimalt. Stenskottsfilmen är transparent, vilket gör att lacken fortfarande syns samtidigt som den ger ett pålitligt skydd mot repor och stenskott.

Stenskottsfilm och keramisk lackskyddsbehandling kombineras och appliceras även på stenskottsfilmen för ett startare ytskikt och optimal finish. Bilen skyddas på vanligt utsatta ställen där man riskerar att få stenskott. Stenskottsfilmen som monteras hos oss är färdigskuren för just din bil för att inte riskera att skära i lacken.

Laddstolpe

Byte av gammal och sliten originalfilm

Investera smart

Att investera i stenskottsfilm är ett smart sätt att bevara din bils yttre skick och bibehålla dess estetiska värde över tid. Oavsett om du har en ny bil som du vill skydda från de första märkena eller om du vill bevara din befintliga bils yttre skick, kan vår stenskottsfilm vara den perfekta lösningen.

Kontakta oss för att få mer information om hur våra stenskottsfilmslösningar kan skydda din bil och hålla den i toppskick.

Drive Clean Rekond

Gamla Landsvägen 3
438 34 Landvetter