Interiörbehandling

Våra interiörbehandlingar är skräddarsydda för att ge din bil en omsorgsfull och professionell behandling inuti. Vi förstår vikten av att skapa en ren, fräsch och bekväm interiör, och våra specialiserade tjänster är utformade för att uppnå just det.

Oavsett om du behöver en grundlig städning, sanering eller en djupgående behandling för att skydda och bevara interiörens skick, har vi lösningen för dig. Vi använder högkvalitativa produkter och beprövade metoder för att säkerställa att varje yta i bilens interiör behandlas med precision och omsorg.

Laddstolpe
Laddstolpe

Vad ingår?

Våra interiörbehandlingar kan inkludera rengöring och behandling av säten, mattor, instrumentbräda, dörrpaneler och alla övriga ytor. Vi tar bort fläckar, eliminerar dålig lukt och återställer interiörens fräschhet. Dessutom erbjuder vi specialbehandlingar för läder- och tygsäten för att förlänga deras livslängd och bevara deras naturliga skönhet.

Oavsett om du behöver en enkel uppfräschning eller en mer omfattande interiörbehandling, kan du lita på oss för att leverera resultat av högsta kvalitet. Boka en interiörbehandling hos oss och ge din bil den omsorg den förtjänar.

Drive Clean Rekond

Gamla Landsvägen 3
438 34 Landvetter